Bekijk gratis preview film!
Sletterig gedrag wordt bestraft. Eerst worden zij geblinddoekt, dat drijft de spanning op, want je kunt dan alleen maar raden wat je te wachten staat. Zware gewichten aan de tepels en aan de schaamlippen van de slavinnen zorgen er voor dat ze in balans blijven. Het is met een blinddoek om moeilijk om je voor te bereiden op wat komen zal. De pijn lokaliseren is een kunst en zeer verrassend. Laat je verrassen en zie hier hoe deze jonge slavinnen dit ervaren.

Deze slavinnen zijn compleet machteloos...

Bekijk gratis preview film!

Een ieder geniet op zijn of haar eigen wijze van seks. In deze sessie zie je hoe de slavin haar borsten en haar vagina worden bewerkt. Haar handen zijn op bijzondere wijze op haar rug geknoopt en haar mond met de bekende rubberen bal gekneveld. Kreunen is het enige wat zij kan en dat is in deze de kick die meester nodig heeft om zijn handelingen bevestigd te krijgen. Kom binnen en beleef dit en veel meer mee.

De meester gebruikt al z'n sadistische fantasien...

Bekijk gratis preview film!
Sterk plakband als SM attribuut. Het is allemaal bedacht om in het spel de slavin ongenadig te bestraffen en te pijnigen. Het moet maar in je op komen. Wat voor effect dit heeft maak je mee als je deze film bekijk. Zie hier ook hoe de slavin met zware gewichten en zweepslagen wordt gestraft. Zie haar op haar eigen manier genieten!

Alle sessies zijn echt, niets is in scene gezet...

Bekijk gratis preview film!
Wasknijpers zijn vanouds een attribuut in het spel tussen meester en slavin. De pijn die dit veroorzaakt is zeer venijnig, reden waarom dit nog steeds in de meeste sessies worden gebruikt. In deze film zijn ze volop aanwezig en worden zij op de meest gruwelijk manier toegepast. Zie hoe deze slavin pijnlijk wordt opgetuigd. Het resultaat laat zich raden. Venijnig en pijnlijk. Kom binnen voor meer!

Al deze sessies zijn absoluut uniek en exlusief...

Bekijk gratis preview film!
Strak in het pak en hulpeloos vastgebonden wordt zij omhoog getakeld waar zij enige tijd mag blijven zweven. Bound is de techniek die door vele meesters en meesteressen wordt toegepast. Bound is het flexibel opknopen van je partner in de meest waanzinnige standjes. Kom binnen en zie hier hoe fantasieën worden uitgeleefd.

Realistische sessies om van te genieten...

Bekijk gratis preview film!
Hoe mooi en hoe spannend het leven van een slavin kan zijn zie je in deze sessie. De slavin wordt opgeknoopt en haar lichaam wordt met de meest stekelige en pijnlijke attributen bewerkt. Gekneveld en afgesnoerd ondergaat zij de behandeling die haar bevredigd en haar meester behaagd. Kom en binnen! Er gaat een nieuwe wereld voor jou open!
Error # 01 :: Could not connect to db-server : 1045 :: Access denied for user 'sexyworld'@'localhost' (using password: YES)